Loading

Hey, ik ben Jan Hendrik

een gezellige, maar bovenal professionele fotograaf die flexibel werkt en van precisie houdt.

Waarom fotograaf?

Als kind was ik al gepassioneerd door fotografie. Ik kreeg een analoog fototoestel van mijn ouders en dit werd het begin van een uit de hand gelopen hobby. Ik vond het geweldig om de natuur in te trekken, foto’s te maken van diverse onderwerpen en dan maar af te wachten of de foto na het ontwikkelen was gelukt.

Uiteindelijk heb ik een technische opleiding gevolgd, wat leidde tot mijn huidige beroep. Techniek in combinatie met de omgang met mensen, is de ideale situatie voor mij. Door de opkomst van digitale camera’s kwam mijn passie weer boven drijven, en raakte door deze ontwikkelingen dan ook in een stroomversnelling.

Omdat mensen positief reageerden op de portretfoto’s die ik maakte, besloot ik in 2008 voor mij zelf te beginnen en schreef me in bij de Kamer van Koophandel. Al snel merkte ik dat ik serieus een werkruimte miste om mensen goed te kunnen ontvangen en het ‘perfecte’ plaatje te kunnen schieten. Dit heeft in 2009 geleid tot een verbouwing van mijn garage tot een heuse studioruimte. Hier kan ik een redelijke groep mensen ontvangen en professioneel fotograferen.

jan hendrik van der molen fotograaf niekerk

Orthopedisch Technisch Adviseur

Naast mijn grote passie voor fotografie ben ik van beroep Orthopedisch Technisch Adviseur, werkzaam in de provincie Friesland. Benieuwd naar wat ik zoal doe?

Lees meer over OIM

Ik vind het geweldig om mensen naar tevredenheid en betaalbaar op de foto te zetten. Goed luisteren naar de wensen en hierop in spelen maakt het tot een succes. Ik hoop dit in mijn werk terug te laten zien.

Tevreden klanten

Henk Poker

Kiwi Media Producties

Voor diverse sport- en beweegkranten werken wij sinds een kleine 4 jaar samen met Jan-Hendrik en dat bevalt prima. Jan-Hendrik maakt mooie foto's, is flexibel, komt zijn afspraken na en, zo horen wij van onze klanten, is prettig in de omgang. Kortom, een fotograaf die weet wat er in de huidige tijd van hem verwacht wordt.

xanne braam

Xanne Braam

Xanne's Beautysalon

Jan Hendrik heeft al meerdere opdrachten voor mij gedaan. Foto's voor de cover van mijn magazine, voor een metamorfose en een bedrijfsshoot van mijn salon. Jan Hendrik is erg perfectionistisch in positieve zin. Zijn manier van fotograferen is herkenbaar. Zijn foto's hebben echt een eigen handtekening. Ik kan hem bij iedereen aanbevelen!

phanatique suzanne vormgeving groningen

Suzanne Nieuman

Phanatique, Design

Jan Hendrik heeft een nette en heldere fotografiestijl. Hij denkt graag mee over oplossingen en levert regelmatig passende beelden voor mijn klanten, voor websites en grafisch drukwerk. Het is erg fijn samenwerken!

Bianca Wegman

Zwangerschapsshoot

Jan Hendrik is een top fotograaf. Twee keer mijn zwangerschap en Newborn foto's laten maken door hem. Zijn stijl spreekt ons echt aan. Ik hou er helemaal niet van om op een foto te komen, maar Jan Hendrik stelde mij gerust en toen ging het vanzelf, ik zou zeggen haast 'natuurlijk'. De mooiste foto's zijn gemaakt. Elke foto is een plaatje, haarscherp en toch intiem, raken je en ontroeren je. Jan Hendrik is een ontzettend sympathieke vent, die mensen en de situatie heel goed aanvoelt en daardoor de prachtigste foto's maakt.

Kwaliteiten

Een tevreden glimlach, daar doe ik het voor. Door te luisteren naar de feedback van de mensen, probeer ik mijzelf dagelijks te ontwikkelen.

  • Geduldigheid 85%

  • Vriendelijk 95%

  • Creatief 90%

  • Perfectionistisch 98%

Inspiratie

Babyshoot cadeau geven

Een zwangerschap blijft een bijzonder moment dat je misschien wilt vast leggen. Een mooie foto van de buik samen met je partner of gezin? Niets is te gek bij JHvanderMolen Fotografie.

Uw bedrijf op de foto?

Van mooie totaalplaatjes tot detailopnames. Op deze manier kunnen wij uw website, brochure of advertentie tot een fraai geheel laten maken. Daarnaast behoort ontwerpen van logo, visitekaartjes, posters en flyers etc. ook tot de mogelijkheden.

Evenement op de gevoelige plaat

Bij een evenement is niets mooier dan dit professioneel te laten vastleggen. Wie wil er nou niet mooie actiefoto’s van hetgeen waar je zoveel tijd en energie insteekt bij diverse sportevenementen?