Hallo, ik ben Jan Hendrik

Een gezellige, maar bovenal professionele fotograaf die flexibel werkt en van precisie houdt.

Waarom fotograaf?

Als kind was ik al gepassioneerd door fotografie. Ik kreeg een analoog fototoestel van mijn ouders en dit werd het begin van een uit de hand gelopen hobby. Ik vond het geweldig om de natuur in te trekken, foto's te maken van diverse onderwerpen en dan maar af te wachten of de foto na het ontwikkelen was gelukt.

Uiteindelijk heb ik een technische opleiding gevolgd, wat leidde tot mijn huidige beroep (Orthopedisch Technisch adviseur bij OIM). Techniek in combinatie met de omgang met mensen, is de ideale situatie voor mij. Door de opkomst van de digitale camera's kwam mijn passie weer boven drijven, en raakte door deze ontwikkelingen dan ook in een stroomversnelling.

Omdat mensen positief reageerden op mijn portretfoto's die ik maakte, besloot ik in 2008 voor mij zelf te beginnen en schreef me in bij de Kamer van Koophandel. Al snel merkte ik dat ik serieus een werkruimte miste om mensen goed te kunnen ontvangen en het 'perfecte' plaatje te kunnen schieten. Dit heeft in 2009 geleid tot een verbouwing van mijn garage tot een echte studioruimte. Hier kan ik een redelijke groep mensen ontvangen en professioneel fotograferen.

Naam van foto

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
1/400s
f/3,5
100

Tevreden klanten.

Dit is wat ze over mijn werk zeggen
"Voor diverse sport- en beweegkranten werken wij sinds een kleine 4 jaar samen met Jan-Hendrik en dat bevalt prima. Jan-Hendrik maakt mooie foto's, is flexibel, komt zijn afspraken na en, zo horen wij van onze klanten, is prettig in de omgang. Kortom, een fotograaf die weet wat er in de huidige tijd van hem verwacht wordt."
Henk Poker
Kiwi media producties
"Jan Hendrik heeft al meerdere opdrachten voor mij gedaan. Foto's voor de cover van mijn magazine, voor een metamorfose en een bedrijfsshoot van mijn salon. Jan Hendrik is erg perfectionistisch in positieve zin. Zijn manier van fotograferen is herkenbaar. Zijn foto's hebben echt een eigen handtekening. Ik kan hem bij iedereen aanbevelen!"
Xanne Braam
Xanne's Beautysalon
"Jan Hendrik heeft een nette en heldere fotografiestijl. Hij denkt graag mee over oplossingen en levert regelmatig passende beelden voor mijn klanten, voor websites en grafisch drukwerk. Het is erg fijn samenwerken!"
Suzanne Nieuman
Phanatique, Design
"Jan Hendrik is een top fotograaf. Twee keer mijn zwangerschap en Newborn foto's laten maken door hem. Zijn stijl spreekt ons echt aan. Ik hou er helemaal niet van om op een foto te komen, maar Jan Hendrik stelde mij gerust en toen ging het vanzelf, ik zou zeggen haast natuurlijk. De mooiste foto's zijn gemaakt. Elke foto is een plaatje, haarscherp en toch intiem, raken je en ontroeren je. Jan Hendrik is een ontzettend sympathieke vent, die mensen en de situatie heel goed aanvoelt en daardoor de prachtigste foto's maakt."
Bianca Wegman
Zwangerschapsshoot

#Newborn fotografie

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
1/400s
f/3,5
100

Hulp nodig bij fotografie?

Ik ben er voor jou!
Kom in contact
Wil je een fotoshoot cadeau doen? Of zelf graag eens op de foto? Neem nu contact op door mij te bellen of te mailen.
© J.H. van der Molen Fotografie. All rights reserved.
Website realisatie door: Wites
chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram